FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Margetić ponovno objavio Mesićevo svjedočenje

ZAGREB, 14. siječnja 2006. (Hina) - Novinar i haški optuženik DomagojMargetić ponovno je u subotu na internetu objavio audio-zapissvjedočenja zaštićenog svjedoka predsjednika Stjepana Mesića, i to dvadana nakon što mu je stranica zatvorena na temelju sudskog naloga.
ZAGREB, 14. siječnja 2006. (Hina) - Novinar i haški optuženik Domagoj Margetić ponovno je u subotu na internetu objavio audio-zapis svjedočenja zaštićenog svjedoka predsjednika Stjepana Mesića, i to dva dana nakon što mu je stranica zatvorena na temelju sudskog naloga.

Glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun potvrdio je da je policija obaviještena o novoj Margetićevoj internetskoj stranici. "Očekujemo odluku suda za daljnje postupanje i vjerojatno će i ta, kao i prošla web-stranica, biti zatvorena", rekao je Mehun Hini.

Margetićeva internetska stranica zatvorena je 12. siječnja na temelju sudskog naloga nakon što su na njoj objavljene snimke svjedočenja hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića kao zaštićenog svjedoka u slučaju generala Tihomira Blaškića na sudu u Haagu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙