FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jutros u Crnom Lugu izmjereno17 Celzijevih stupnjeva ispod ništice

ZAGREB, 10. siječnja 2006. (Hina) - Najniže temperature ove godineizmjerene su jutros u unutrašnjem dijelu Hrvatske, pa je u Crnome Lugubilo minus 17, a u Otočcu minus 15 stupnjeva Celzijevih.
ZAGREB, 10. siječnja 2006. (Hina) - Najniže temperature ove godine izmjerene su jutros u unutrašnjem dijelu Hrvatske, pa je u Crnome Lugu bilo minus 17, a u Otočcu minus 15 stupnjeva Celzijevih.

Hladno je bilo i u Čakovcu - 14 stupnjeva, Varaždinu i Delnicama - 13 te u Gospiću - 12 stupnjeva, doznaje se u Državnom hidrometeorološkom zavodu koji je te temperature izmjerio na posebnom termometru koji u 24 sata mjeri najnižu postignutu vrijednost.

U 9 sati temperature su porasle pa je u Zagrebu na Griču izmjereno - 5 stupnjeva, na Zavižanu - 8, u Karlovcu - 7, Križevcima - 8 te u Ogulinu - 9.

I temperature u europskim gradovima su niske te je tako jutros u Pragu izmjereno - 12 stupnjeva, u Grazu - 11, Varšavi - 10, Muenchenu i Ljubljani - 8 te u Beču i Berlinu - 7 Celzijevih stupnjeva.

Danas će prevladavati sunčano, osobito na Jadranu. Najviša temperatura zraka u kopnenom području bit će od - 3 do 2, a na Jadranu između 8 i 13 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙