FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uboden nožem na semaforu dok mu je prijatelj obavljao nuždu

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Vozač je proboden nožem u središtugrada nakon što je odlazeći s noćnog provoda zaustavio vozilo nasemaforu kako bi njegov prijatelj obavio nuždu, izvijestila je danaspolicija.
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Vozač je proboden nožem u središtu grada nakon što je odlazeći s noćnog provoda zaustavio vozilo na semaforu kako bi njegov prijatelj obavio nuždu, izvijestila je danas policija.

Prijatelji su u ranim nedjeljnim satima po Mažuranićevu trgu obilazili lokale i pili alkohol, a kad su se u odlasku "alfa romeom" splitskih oznaka zaustavili na semaforu, vozača su napala dvojica nepoznatih muškaraca iz drugog vozila i pobjegla.

Dok je 29-godišnji mladić u nedjelju oko osam sati obavljao nuždu na raskrižju Mažuranićeva trga i Žerjavićeve ulice, pored njih su se "VW Polo" zagrebačkih oznaka zaustavila dvojica nepoznatih muškaraca.

Jedan od njih izašao je iz vozila i počeo vikati na 28-godišnjeg vozača alfa romea a kad je 28-godišnjak izašao vani napadač ga je počeo tući po glavi.

Zatim se u tučnjavu uključio i drugi nepoznati muškarac koji je iz vozila uzeo nož i ubo 28-godišnjaka u desnu nadlakticu i desnu natkoljenicu, što je policija okvalificirala kao pokušaj ubojstva.

U Klinici za traumatologiju utvrđeno je da je mladić lakše ozlijeđen, ali je zadržan na liječenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙