FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanci pokrenuli istragu oko afere "putovnica za seks"

LONDON , 3. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Britansko ministarstvounutarnjih poslova odlučilo je pokrenuti istragu nakon izvješća utabloidu The Sun, prema kojemu su djelatnici najvećeg britanskogimigracijskog centra nudili vize atraktivnim strankinjama u zamjenu zaseks.
LONDON , 3. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Britansko ministarstvo unutarnjih poslova odlučilo je pokrenuti istragu nakon izvješća u tabloidu The Sun, prema kojemu su djelatnici najvećeg britanskog imigracijskog centra nudili vize atraktivnim strankinjama u zamjenu za seks.

Bivši zaposlenik tabloida The Sun rekao je kako su zaposlenici centra u Croydonu, u južnom Londonu iskoristili svoj utjecaj da bi atraktivnim tražiteljicama azila osigurali azil, a nekima i neograničene vize, a ružne su djevojke bile odbijene.

"Riječ je o ozbiljnim optužbama i potrudit ću se da one budu u potpunosti istražene. Takvo se ponašanje neće tolerirati", stoji u priopćenju britanskog ministra unutarnjih poslova Tonya McNultyja.

Informaciju je objavio Anthony Pamnani, bivši administrativni zaposlenik u imigracijskom centru Lunar House u kojemu se na godinu primi oko 300.000 viza i zahtjeva za azilom.

"Jedna nam je djevojka ispričala kako je, nakon što je spavala s jednim od zaposlenika centra, dobila vizu za neograničen boravak u zemlji. Također je kazala kako su najomiljenije kandidatkinje bile Brazilke, no neatraktivne žene, bez obzira na državljanstvo, nisu imale nikakvih izgleda."

"Djelatnici imigracijske službe s ružnim su se djevojkama izrugivali, ispričala je djevojka koja je nakon seksa dobila azil. Pamnani je dao ostavku na dosadašnje mjesto jer su se njegove žalbe na korupciju dugo ignorirale.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙