FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 23. do 27. prosinca

ZAGREB, 22. prosinca 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebupreko božićnih će blagdana biti relativno povoljna, uz pogoršanje uponedjeljak, pa se kroničnim bolesnicima preporučuje oprez, izvijestioje danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 22. prosinca 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu preko božićnih će blagdana biti relativno povoljna, uz pogoršanje u ponedjeljak, pa se kroničnim bolesnicima preporučuje oprez, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U petak će povoljna situacija dobro utjecati na raspoloženje i subjektivan osjećaj zdravlja. Kronični srčani i reumatski bolesnici trebaju izbjegavati boravak na otvorenom u jutarnjim satima i tjelesna opterećenja. Astmatičari prilikom izlaska trebaju zaštititi nos i usta od hladnog zraka. Srčani bolesnici moraju pri sebi imati nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

U subotu relativno povoljno stanje će povoljno utjecati na raspoloženje i subjektivan osjećaj zdravlja. Kronični srčani i reumatski bolesnici trebaju izbjegavati boravak na otvorenom i tjelesna opterećenja. Astmatičari prilikom izlaska trebaju zaštititi nos i usta od hladnog zraka. Srčani bolesnici moraju pri sebi imati nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

U nedjelju će biti relativno povoljna situacija, popodne u pogoršanju, što će dovesti do promjene raspoloženja. Kronični srčani i reumatski bolesnici trebaju izbjegavati boravak na otvorenom i tjelesna opterećenja. Astmatičari prilikom izlaska trebaju zaštititi nos i usta od hladnog zraka. Srčani bolesnici moraju pri sebi imati nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

U ponedjeljak će nepovoljne prilike utjecati na raspoloženje i san, a mogu izazvati i glavobolju. Kronični srčani, reumatski i plućni bolesnici trebaju izbjegavati boravak na otvorenom u jutarnjim satima i tjelesna opterećenja. Astmatičarima se preporuča zaštititi nos i usta od hladnog zraka. Srčani bolesnici moraju pri sebi imati nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

U utorak relativno nepovoljno stanje utjecat će na raspoloženje i san, a može izazvati i glavobolju. Kronični srčani, reumatski i plućni bolesnici trebaju izbjegavati boravak na otvorenom u jutarnjim satima i tjelesna opterećenja. Astmatičarima se preporuča zaštititi nos i usta od hladnog zraka. Srčani bolesnici moraju pri sebi imati nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙