FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DaimlerChrysler najavio ukidanje dodatnih nekoliko tisuća radnih mjesta

STUTTGART, 16. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Njemačko-američkiautomobilski div DaimlerChrysler namjerava ukinuti dodatnih nekolikotisuća radnih mjesta, nakon što je nedavno najavio smanjenje brojaradnika u tvornici automobila prestižnog Mercedes branda.
STUTTGART, 16. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Njemačko-američki automobilski div DaimlerChrysler namjerava ukinuti dodatnih nekoliko tisuća radnih mjesta, nakon što je nedavno najavio smanjenje broja radnika u tvornici automobila prestižnog Mercedes branda.

Nadzorni odbor kompanije trebao bi proučiti radni dokument koji je skicirao upravni odbor a obuhvaća smanjenje velikog broja radnih mjesta u razdoblju od 2006. do 2008., izvijestio je u petak regionalni njemački dnevni list Stuttgarter Zeitung.

Očekuje se da će službena odluka biti objavljena tek nakon sastanka, dodaje list.

Kompanija nije željela komentirati medijska izvješća ali je nedavno počela restrukturirati odjel Mercedesa, što će uključiti i gubitak 8.500 radnih mjesta u Njemačkoj u sljedećih 12 mjeseci.

SZ je izvijestio da će novi ciklus ukidanja radnih mjesta pogoditi odjel teških kamiona, koji je dosada bio pošteđen oštrijih rezova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙