FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kinez oslobođen optužbe za uznemiravanje

PEKING, 14. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Sud u kineskom graduHarbinu oslobodio je jednog muškarca optužbi za uznemiravanje, premdaje ovaj više puta provaljivao u dom žene u koju je bio tajnozaljubljen, javlja agencija Xinhua.
PEKING, 14. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Sud u kineskom gradu Harbinu oslobodio je jednog muškarca optužbi za uznemiravanje, premda je ovaj više puta provaljivao u dom žene u koju je bio tajno zaljubljen, javlja agencija Xinhua.

Policija je u listopadu uhitila mladića, kojem ime nije navedeno, kako izlazi iz kuće svoje susjede a kod sebe je imao njen grudnjak, nekoliko fotografija, MP3 player i - ključeve od kuće.

"On je rekao da je potajno bio zaljubljen u susjedu ali nije imao dovoljno hrabrosti pristupiti joj. Ipak se okladio sa svojim 'cimerom' da će osvojiti njeno srce", piše Shenzen Daily na koji se poziva Xinhua.

Tijekom saslušanja doznalo se da je Kinez ušao u stan svoje susjede pet puta a tijekom "posjeta", bi joj oprao suđe, pospremio rublje, pripremio sendviče a jednom i popravio računalo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙