FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nijemci vjeruju Klinsmannu i "Elfu"

BERLIN, 12. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Istraživanje sportskeagencije SID pokazalo je da čak 92.1 posto anketiranih Nijemacavjeruje da će nacionalna vrsta izboriti plasman u drugi krug Svjetskogprvenstva.
BERLIN, 12. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Istraživanje sportske agencije SID pokazalo je da čak 92.1 posto anketiranih Nijemaca vjeruje da će nacionalna vrsta izboriti plasman u drugi krug Svjetskog prvenstva.

"Elf" će prvi dio turnira odraditi u skupini A zajedno s Kostarikom, Poljskom i Ekvadorom, reprezentacijama koje na na ljestvici FIFA-e zauzimaju 21., 23. i 37 mjesto.

Premda njemačka reprezentacija na posljednjem europskom prvenstvu nije prošla skupinu, istraživanje je pokazalo da većina anketiranih smatra da će momčad Jurgena Klinsmanna izboriti najmanje polufinale World Cupa. Međutim, tek 17.6 posto ispitanih smatra da će "Elf" osvojiti svjetski naslov.

Više od 50 posto smatra da će prvo mjesto osvojiti Brazil, a drugi kandidat je Njemačka, a zatim slijede Argentina, Nizozemska, Italija i Francuska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙