FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ancelotti za poraz krivi suca

MILAN, 12. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Nakon poraza u gradskomderbiju od Intera, trener talijanskog nogometnog prvoligaša Milana,Carlo Ancelotti, za gubitak bodova optužio je suca Domenica Messinu.
MILAN, 12. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Nakon poraza u gradskom derbiju od Intera, trener talijanskog nogometnog prvoligaša Milana, Carlo Ancelotti, za gubitak bodova optužio je suca Domenica Messinu.

"Izgubili smo zbog loše predstave suca. Jedanaesterac kod prvog pogotka Intera bio je poklon domaćinu," ljutio se Acelotti, koji je morao priznati da su drugi i treći pogodak Intera ipak bili plod pogrešaka njegovih igrača.

"Loše smo reagirali kod drugog i posebno kod trećeg pogotka. Nevjerojatno je da obrana u pusti Adriana samog," dodao je Ancelotti, nakon što su "Rossonieri" upisali treći ligaški poraz u posljednje četiri utakmice.

Poraz u gradskom derbiju natjerao je vlasnika Milana i talijanskog premijera, Silvia Berlusconia da prizna kako je po svemu sudeći borba za "scudetto" izgubljena i prije kraja prvog dijela sezone.

"Bojim se da će biti nemoguće dostići prednost Juventusa. Nakon kiksa u prvenstvu naš glavni cilj do kraja sezone je osvojiti Ligu prvaka," najavio je Berlusconi.

Nakon 15 kola Serie A u vodstvu se nalazi Juventus sa 42 boda, deset bodova manje imaju Inter i Fiorentina, dok je Milan na četvrtom mjestu sa 31 bodom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙