FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: I dalje jaka bura u podvelebitskom kraju

ZAGREB, 12. prosinca 2005. (Hina) - Dionica Jadranske magistrale (D8)Bakar-Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena, jutros od 6,15 satizatvorena je za I. skupinu vozila (autobusi na kat, vozila skamp-prikolicom i motocikle), a od Karlobaga do Svete MarijeMagdalena, smiju prometovati samo osobna vozila, kao i na Paškommostu, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 12. prosinca 2005. (Hina) - Dionica Jadranske magistrale (D8) Bakar-Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena, jutros od 6,15 sati zatvorena je za I. skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalena, smiju prometovati samo osobna vozila, kao i na Paškom mostu, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Na dijelu Kikovica-Delnice, autoceste A6 Rijeka-Zagreb, kao i na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja, vrijedi zabrana prometovanja za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Cesta D506 Dobroselo-Mazin zatvorena je zbog bure i sniježne vijavice.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskome kotaru i Lici, gdje povremeno pada slab snijeg.

Povremeno je pojačan promet teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelju.

Na ostalim prijelazima prometuje se bez čekanja.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres još ne plovi zbog bure. Trajekt za Pag, iz Prizne plovi za Staru Novalju. Trajekt Jablanac-Mišnjak za Rab plovi redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙