FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikati neće sudjelovati na konferenciji "Hrvatska prema gospodarstvu znanja"

ZAGREB, 9. prosinca 2005. (Hina) - Sindikalne središnjice nećesudjelovati na Nacionalnoj konferenciji "Hrvatska prema gospodarstvuznanja", koja će se održati u Zagrebu 12. prosinca, priopćio je danaskoordinator šest središnjica Krešimir Sever.
ZAGREB, 9. prosinca 2005. (Hina) - Sindikalne središnjice neće sudjelovati na Nacionalnoj konferenciji "Hrvatska prema gospodarstvu znanja", koja će se održati u Zagrebu 12. prosinca, priopćio je danas koordinator šest središnjica Krešimir Sever.

Ovako organizirana i sazvana konferencija nema težinu i sadržaj o kojemu smo razgovarali i koji je prije nekoliko mjeseci dogovoren, kaže se u priopćenju.

"Ona nije uvažila niti osnovne primjedbe i prijedloge sindikalne strane i ne nudi niti ozbiljnu raspravu, a kamo li rješenja gorućih problema hrvatskoga društva".

Budući je konferencija poprimila manifestacijsku formu neke vrste tribine, sindikalna strana ne vidi niti jedan razlog zbog kojega bi na toj tribini sudjelovala, stoji u priopćenju.

Nacionalna konferencija "Hrvatska prema gospodarstvu znanja" održat će se u ponedjeljak na Zagrebačkom velesajmu, a na njoj bi uz predsjednike hrvatske Vlade, Republike i Sabora trebali sudjelovati strani državnici i stručnjaci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙