FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hypo Alpe-Adria-Immobilien kupila Hoto Tower i Castellum Centar

KLAGENFURT/ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) -HypoAlpe-Adria-Immobilien AG, investicijski fond za nekretnine koji je upotpunom vlasništvu Hypo Alpe-Adria Grupe, kupila je Hoto BusinessTower i Castellum centar od Tomislava Horvatinčića, objavljeno jedanas iz Hypo Grupe.
KLAGENFURT/ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) -Hypo Alpe-Adria-Immobilien AG, investicijski fond za nekretnine koji je u potpunom vlasništvu Hypo Alpe-Adria Grupe, kupila je Hoto Business Tower i Castellum centar od Tomislava Horvatinčića, objavljeno je danas iz Hypo Grupe.

Te dvije nekretnine proširuju portfelj našeg fonda i nude trajne prinose investitorima putem dugoročnih ugovora što ih te dvije nekretnine imaju sklopljene s najmoprimcima najvišeg ranga kreditne sposobnosti u Hrvatskoj, pojašnjava Thomas Morgl, član Uprave Hypo Alpe-Adria-Bank Internationala.

Hoto Business Tower izgrađen je 2004. godine i sastoji se od 22 etaže na kojima se nalaze poslovni prostori te četiri etaže podzemne garaže ukupne površine od otprilike 26.000 četvornih metara. To je najveća zgrada izgrađena u Republici Hrvatskoj nakon proglašenja nezavisnosti i u zakupu je tvrtke HT d.d. koja ju koristi kao svoje sjedište.

Castellum Centar smješten je u povijesnoj jezgri Zagreba, u zgradama nastalim u 19. stoljeću. Te su nekretnina prije dvije godine preuređene u modernu uredsku zgradu pri čemu se naročito vodilo računa o korištenju izvornih građevinskih materijala. U prizemlju se nalazi jedan od najboljih restorana u gradu Zagrebu, Gallo, navodi se u priopćenju koje prenosi zagrebačka Hypo ALpe-Adria-Bank, ne navodeći vrijednost transakcije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙