FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Vukelić i gospodarstvenici u Crnoj Gori

ZAGREB, 5. prosinca 2005. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada ipoduzetništva Branko Vukelić predvodit će hrvatsko gospodarskoizaslanstvo na Gospodarskom forumu, koji će se održati 9. prosinca uPodgorici.
ZAGREB, 5. prosinca 2005. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić predvodit će hrvatsko gospodarsko izaslanstvo na Gospodarskom forumu, koji će se održati 9. prosinca u Podgorici.

Na Forumu će biti predstavljeno poslovno okruženje u Crnoj Gori i mogućnosti poslovanja hrvatskih gospodarstvenika u Crnoj Gori, a održat će se i bilateralni susreti hrvatskih i crnogorskih gospodarstvenika.

O unapređenju gospodarske suradnje dviju zemalja ministar Vukelić će razgovarati i sa potpredsjednikom Vlade Crne Gore za ekonomsku politiku i gospodarski razvoj Branimirom Gvozdenovićem.

U hrvatskom gospodarskom izaslanstvu, osim predstavnika Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva te Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, bit će predstavnici Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslodavaca te predstavnici hrvatskih tvrtki TŽV Gredelj, Gavrilović, Kordun-Alati, Končar, Borovo, Vindija, Dalmacijacement, Metal Product, Dalekovod, Đuro Đaković, Vetropack Straža, INA i Podravka.

Sa crnogorske strane u bilateralnim susretima bit će predstavnici Privredne komore CG, Unije poslodavaca i drugih poslovnih udruženja, predstavnici Eektroprivrede CG, JP Željeznica Crne Gore, Luke Bar itd.

Ministar Vukelić će tijekom posjeta Crnoj Gori potpisati sa crnogorskom stranom Sporazum o međusobnoj pomoći u carinskim pitanjima između Hrvatske i Crne Gore.

(Hina) xpp/xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙