FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HP Hrvatska ostvarila 110 milijuna dolara prihoda

ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Informatička tvrtka HP Hrvatska ufiskalnoj je 2005. godini ostvarila 10 posto veće ukupne financijskerezultate nego lani, pa prihodi iznose 110 milijuna američkih dolara,rekao je danas direktor te tvrtke Alojzije Jukić na predstavljanjunovih modela stolnih i ručnih računala iPAQ.
ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Informatička tvrtka HP Hrvatska u fiskalnoj je 2005. godini ostvarila 10 posto veće ukupne financijske rezultate nego lani, pa prihodi iznose 110 milijuna američkih dolara, rekao je danas direktor te tvrtke Alojzije Jukić na predstavljanju novih modela stolnih i ručnih računala iPAQ.

Jukić je rekao da u taj iznos ulazi samo vrijednost ulaznih proizvoda HP-a u Hrvatskoj, te da je treba uvećati i za marže u mreži trgovaca koje također prodaju HP proizvode.

Od tih 110 milijuna dolara, po jedna trećina je ostvarena u segmentu prodaje računala, prodaje pisača, te pružanja IT usluga, kazano je.

Govoreći o trendovima u idućoj godini, Jukić je iznio očekivanje da će se u idućoj godini u Hrvatskoj financijska vrijednost prodanih priijenosnih računala preći vrijednost prodanih stolnih računala, kao što je to trenutno trend u svijetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙