FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ailton kažnjen sa 100.000 dolara

ISTANBUL, 28. studenog 2005. (Hina/STA) - Vodstvo turskog nogometnogprvoligaša Bešiktaša kaznilo je Brazilca Ailtona sa 100.000 dolarazbog crvenog kartona dobivenog za vrijeme ligaškog ogleda protivSivasspora.
ISTANBUL, 28. studenog 2005. (Hina/STA) - Vodstvo turskog nogometnog prvoligaša Bešiktaša kaznilo je Brazilca Ailtona sa 100.000 dolara zbog crvenog kartona dobivenog za vrijeme ligaškog ogleda protiv Sivasspora.

Ailton je dobio crveni karton zbog udaranja suparnika i to već u 24. minuti utakmice. Zbog nepromišljenog i nesportskog poteza čelnici kluba izrekli su mu najveću kaznu u povijesti kluba. Ailton je već duže vrijeme nezadovoljan u redovima Bešiktaša i pod svaku cijenu želi u siječnju napustiti Istanbul.

Brazilac je nogometnu karijeru započeo u Mogi Mirimu. Potom je igrao za Santa Cruz, Recife, Guarani, Universidad Autonoma de Nuevo Leon, Tigres de Monterrey, Werder i Schalke. U dresu Werdera u 169 nastupa postigao je 88 pogodaka, dok je za Schalke u 29 utakmica upisao 14 pogodaka. U srpnju ove godine za 3.5 milijuna eura preselio je u Bešiktaš.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙