FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bioprognoza za Hrvatsku za 29. studenog do 1. prosinca

ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Za iduća tri dana biometeorološkaprognoza za Hrvatsku je nepovoljna, izvijestio je jutros Državnihidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Za iduća tri dana biometeorološka prognoza za Hrvatsku je nepovoljna, izvijestio je jutros Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak, 29. studenog, približavanje nove ciklone ponovo će uzrokovati nepovoljan utjecaj na ljude. Stoga bi meteoropati ponovo mogli patiti od glavobolje i nesanice, kod reumatičara su mogući bolovi, a tegobe bi mogli imati i bolesnci s krvožilnim bolestima.

U srijedu, 30. studenog, nastavak nepovoljnog vremenskog utjecaja i dalje će uzrokovati neraspoloženje, glavobolju i nesanicu kod meteoropata te tegobe kod kroničnih bolesnika. .

U četvrtak, 1. prosinca, biometeorološke će prilike i dalje biti nepovoljne. Stoga će meteoropati imati poteškoća s nesanicom, koncentracijom a mogu patiti i od glavobolje. Kronični srčani i plućni bolesnici te reumatičari također mogu imati tegobe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙