FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najstariji talijanski restoran u SAD-u nudio jela po cijenama iz 1886.

SAN FRANCISCO, 25. studenog 2005. (Hina/DPA) - Zalogajnica koja tvrdida je najstariji talijanski restoran u Sjedinjenim Državama našla sepreplavljena gostima kada je za svoje ponovno otvorenje nakon požaraodlučila ponuditi jela po cijenama iz 1886. godine, izvijestio je SanFrancisco Chronicle.
SAN FRANCISCO, 25. studenog 2005. (Hina/DPA) - Zalogajnica koja tvrdi da je najstariji talijanski restoran u Sjedinjenim Državama našla se preplavljena gostima kada je za svoje ponovno otvorenje nakon požara odlučila ponuditi jela po cijenama iz 1886. godine, izvijestio je San Francisco Chronicle.

U izvješću lista kaže se da je restoran Fior d'Italia u četvrti San Francisca zvanoj Mala Italija prodavao tortelline po 10 centi, a piletinu po 20 centi, dok su pravi rasipnici mogli istresti čak 30 centi za odrezak.

List piše da se glas o cijenama iz prošlosti brzo raširio, a gosti su čekali u redu koji se rastegao oko cijele zgrade. Kad bi se konačno našli u restoranu, bili bi slobodni uživati u svom jeftinom obroku bez požurivanja. "Ne žurite. Ovo nije McDonald's", svima je rekao kuhar Gianni Audieri.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙