FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 25. do 28. studenog

ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojpreko idućeg će vikenda biti nepovoljne, pa bi meteoropati i kroničnibolesnici mogli imati poteškoća uzrokovanih vremenom, izvijestio jedanas Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj preko idućeg će vikenda biti nepovoljne, pa bi meteoropati i kronični bolesnici mogli imati poteškoća uzrokovanih vremenom, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U petak će biometeorološke prilike biti nepovoljne. Zatopljenje tijekom dana i jugozapadno strujanje moglo bi uzrokovati glavobolju, neraspoloženje i razdražljivost, te bolove na mjestima ranijih ozljeda. Poteškoće uzrokovane vremenom moguće su i kod kroničnih bolesnika.

U subotu se nastavlja razdoblje nepovoljnih biometeoroloških prilika. Meteoropati će biti razdražljivi, patiti od glavobolje ili bolova na mjestima ranijih ozljeda. Reumatičari će imati bolove, a tegobe mogu očekivati i bolesnici s vaskularnim bolestima.

U nedjelju ciklona nad Hrvatskom uzrokovat će nepovoljne prilike. Kod meteoropata su mogući nesanica, razdražljivost i poteškoće s koncentracijom. Nepovoljan vremenski utjecaj osjećat će i kronični bolesnici.

U ponedjeljak će prilike u čitavoj Hrvatskoj biti još razmjerno nepovoljne, premda nešto slabije izražene nego prethodnih dana. Kod osjetljivih ljudi još su moguće nesanica i nervoza, a kod kroničnih bolesnika manje izražene tegobe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙