FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sotonisti oskvrnuli gradsko groblje Sv. Nediljice

ŠIBENIK, 20. studenog 2005. (Hina) - Nepoznati su počinitelji u noćiizmeđu 18. i 19. studenoga na groblju sv. Nediljice u šibenskomegradskom predjelu Crnici oštetili i okrenuli naopako više drvenihkriževa, a na zidu crkve nacrtali su šest zvijezda petokraka, takođerokrenutih naopako, i napisali "viva satana, jahve ignis, avocate",izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 20. studenog 2005. (Hina) - Nepoznati su počinitelji u noći između 18. i 19. studenoga na groblju sv. Nediljice u šibenskome gradskom predjelu Crnici oštetili i okrenuli naopako više drvenih križeva, a na zidu crkve nacrtali su šest zvijezda petokraka, također okrenutih naopako, i napisali "viva satana, jahve ignis, avocate", izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.

Ispred crkve pronađen je papir formata A-5 na kojem su dva križa i jedna zvijezda petokraka također nacrtani naopako te je napisano "viva satana, zla priroda nama je u duši, zvijer je oslobođena i vjernike ruši, haereticum abbatics cult".

Procjenjuje se da je šteta učinjena Župnom uredu sv. Nediljice oko 500 kuna.

Policija će o tom sotonističkom događaju izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙