FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za nedjelju, 20. studenoga

ZAGREB, 20. studenoga 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja zanedjelju, 20. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 20. studenoga 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za nedjelju, 20. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Zatvaranje trodnevne Opće skupštine Svjetske akademije umjetnosti i znanosti (World Academy of Art and Science -WAAS). Svjetska akademija umjetnosti i znanosti osnovana je 1960. i danas ima oko 500 članova - istaknutih pojedinaca čiji je rad relevantan na svjetskoj sceni, među kojima je i sedam članova iz Hrvatske. Član Akademije je i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, koji će održati završni govor

(Hotel Westin, u 11 sati).

ZAGREB - Utakmica 1. kola Lige prvaka u Zagrebu između vaterpolista Mladosti i Honveda (20.30 sati).

VUKOVAR - Komemorativnim programom, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pod spomen-obilježje na Ovčari (12,30 sati) obilježit će se 14. obljetnica stradanja 200 ranjenika i civila koje su nakon sloma obrane Vukovara srpski agresori odveli iz vukovarske Opće bolnice i pogubili na Ovčari, nedaleko od Vukovara.

OSIJEK - Proglašenje diskografske nagrade Porin za najbolja glazbena ostvarenja u prošloj godini (Športska dvorana Zrinjevac, u 21 sat). Porin se dodjeljuje u 43 kategorije te četiri Porina za životno djelo, koje će ove godine dobiti Božo Potočnik, Drago Mlinarec, Milan Horvat i posthumno Branko Mihaljević.

Dežurni na desku FaH-a:

Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙