FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Švicarce u tunelu tukli i turski policajci

PARIZ, 17. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Vezni igrač švicarskenogometne reprezentacije Johann Lonfat, član francuskog prvoligašaSochauxa, izjavio je kako su u nerede u tunelu stadiona SukruSaracoglu u istanbulu po završetku utakmice Turska - Švicarska biliumiješani i turski policajci koji su udarali švicarske igrače.
PARIZ, 17. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Vezni igrač švicarske nogometne reprezentacije Johann Lonfat, član francuskog prvoligaša Sochauxa, izjavio je kako su u nerede u tunelu stadiona Sukru Saracoglu u istanbulu po završetku utakmice Turska - Švicarska bili umiješani i turski policajci koji su udarali švicarske igrače.

"Odmah po završetku utakmice smo potrčali prema svlačionici, no neki od mojih suigrača su dobili udarce od turskih igrača i policajaca koji su trebali osiguravati mir. Najgore je prošao Stephane Grichting kojega su krvavog odvezli u bolnicu. Također, vidio sam kako su batine dobili Vogel i Huggel. Bili smo napadnuti", rekao je Lonfat za francuski sportski dnevnik l'Equipe.

"Očekivali smo naelektirziranu atmosferu, ali ne i tučnjavu. Ovo prelazi sve normalne granice, netko mi je nakon utakmice prišao i rekao: 'Zaklat ćemo vas'", zaključio je Lonfat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙