FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trinidad i Tobago - Bahrein 1:1, Peruzović nadomak povijesnog uspjeha

PORT OF SPAIN, 13. studenog 2005. (Hina/Reuters) - U prvom susretudodatnih kvalifikacija za plasman na SP 2006. nogometaši Trinidada iTobaga su na domaćem terenu odigrali neodlučeno 1:1 protiv Bahreina,kojeg vodi hrvatski trener Luka Peruzović.
PORT OF SPAIN, 13. studenog 2005. (Hina/Reuters) - U prvom susretu dodatnih kvalifikacija za plasman na SP 2006. nogometaši Trinidada i Tobaga su na domaćem terenu odigrali neodlučeno 1:1 protiv Bahreina, kojeg vodi hrvatski trener Luka Peruzović.

Domaćini su bili bolja momčad, znatno aktivniji u napadu, dok se je Bahrein orijentirao na kontranapade. Ipak, poveli su izabranici Luke Peruzovića. U 72. minuti Husein Salman je glavom iz neposredne blizine pospremio loptu u mrežu. Trinidad i Tobago je uspio poravnati samo pet minuta kasnije, Christopher Birchall je spektakularnim volejem sa 25 metara pogodio za 1:1.

Uzvrat se igra u srijedu u Manami, a Bahrein je u velikoj prednosti. Momčadi Luke Peruzovića dovoljno je i 0:0 da bi otišla na SP. Bahreinu bi to bio prvi nastup na svjetskim prvenstvima.

Ukoliko Bahrein izbori nastup na SP-u, Peruzović će biti treći hrvatski trener na najvećoj nogometnoj smotri (Zlatko Kranjčar s Hrvatskom i Branko Ivanković s Iranom).

REZULTAT:

Trinidad i Tobago 1 - Christopher Birchall (77)

Bahrein 1 - Husein Salman (72)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙