FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pljačkaš iz Slavonskog Borda poznat slovenskoj policiji

LJUBLJANA,10. studenoga 2005.(Hina) - Slovenski državljanin koji jeovih dana uhvaćen u pokušaju pljačke privatne mjenjačnice u SlavonskomBrodu tražen je i u Sloveniji gdje mu za četiri pljačke i jednu krađuu Kranju, izvedene od 31. listopada do 4. studenoga, prijeti kaznazatvora do 10 godina. Kako je na konferenciji za novinare u četvrtakrekao šef kriminalističke policije u Kranju Simon Velički, riječ je o23-godišnjaku iz mjesta Tržič koji je proteklih tjedana izvršio višeprepada u Kranju, otimajući, uz prijetnju pištoljem, novac građanimanakon što su ga podigli na bankomatu, a opljačkao je i dvije trgovine. (Hina) xfl ybs
LJUBLJANA,10. studenoga 2005.(Hina) - Slovenski državljanin koji je ovih dana uhvaćen u pokušaju pljačke privatne mjenjačnice u Slavonskom Brodu tražen je i u Sloveniji gdje mu za četiri pljačke i jednu krađu u Kranju, izvedene od 31. listopada do 4. studenoga, prijeti kazna zatvora do 10 godina. Kako je na konferenciji za novinare u četvrtak rekao šef kriminalističke policije u Kranju Simon Velički, riječ je o 23-godišnjaku iz mjesta Tržič koji je proteklih tjedana izvršio više prepada u Kranju, otimajući, uz prijetnju pištoljem, novac građanima nakon što su ga podigli na bankomatu, a opljačkao je i dvije trgovine.

Riječ je o osobi koja je poznata slovenskoj policiji. Velički je rekao da čekaju da se postupak protiv 23-godišnjeg Tržičana u Hrvatskoj zaključi nakon čega će biti poznato hoće li mu se suditi u Hrvatskoj ili će biti izručen Sloveniji, gdje bi mu se moglo suditi za sva počinjena kaznena djela.

(Hina) xfl ybs

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙