FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvati u Bundesligi

BERLIN/ZAGREB, 29. listopada 2005. (Hina) - U prvih sedam susreta 11.kola njemačkog nogometnog prvenstva nastupila su i četvorica hrvatskihreprezentativaca.
BERLIN/ZAGREB, 29. listopada 2005. (Hina) - U prvih sedam susreta 11. kola njemačkog nogometnog prvenstva nastupila su i četvorica hrvatskih reprezentativaca.

Najviše uspjeha imali su Ivan Klasnić i Jurica Vranješ čiji je Werder pobijedio Eintracht 4:1. Gosti su poveli pogotkom Amanatidisa, no Werder je u nastavku utakmice preokrenuo rezultat. Nažalost, Klasnić se ovoga puta nije upisao među strijelce, već je u 65. minuti zamijenjen. Vranješ je u igru ušao u 71. minuti.

Bayer Leverkusen je na gostovanju protiv Kaiserslauterna odigrao 2:2. "Apotekari" su do sudačke nadoknade vodili 2:1, no domaćina je spasio Goktan. Marko Babić je za Bayer odigrao svih 90 minuta.

U Stuttgartu je odigrana ljepotica kola sa čak šest pogodaka, a na koncu utakmica između Stuttgarta i Herthe završila je bez pobjednika, 3:3. Za berlinsku momčad je Josip Šimunić odradio svih 90 minuta, a u petoj minuti je dobio žuti karton, dok Niko Kovač nije nastupio. Za Stuttgart je Zvonimir Soldo odradio prvo poluvrijeme.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙