FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

10. susret ribara HOK-a 14. i 15. listopada u Mlinima

ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - U Mlinima kraj Dubrovnika 14. i15. listopada održat će se 10. Susret ribara Hrvatske obrtničke komore(HOK), na kojem će sudjelovati 200-tinjak sudionika, među kojima iviše članova Vlade, objavili su iz HOK-a.
ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - U Mlinima kraj Dubrovnika 14. i 15. listopada održat će se 10. Susret ribara Hrvatske obrtničke komore (HOK), na kojem će sudjelovati 200-tinjak sudionika, među kojima i više članova Vlade, objavili su iz HOK-a.

Aktualno stanje u hrvatskom ribarstvu, puna primjena Zaštićenog ekološko-ribolovnog pojasa, početak pregovora sa EU, usporedba regulative, uvjeta i prakse iz područja morskog ribarstva između Italije i Hrvatske te kako prilagoditi model financiranja obnove i modernizacije ribarske flote u cilju omogućavanja pristupa financiranja što većeg broja ribara, neke su od tema o kojima će se razgovarati na ovom ribarskom skupu.

Također će biti riječi o koncesijama na pomorskom dobru za marikulturu, o poticajima ribarima za ulovljenu ribu, zadrugarstvu u ribarstvu, nedostatku kadrova na ribarskim plovilima (obrazovanje u ribarstvu) te o benificiranom radnom stažu za ribare.

Na susretu ribara sudjelovat će i ribari iz kontinentalne Hrvatske koji će raspravljati o mogućnostima slatkovodnog ribolova.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙