FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Tokio: Ančić poražen u finalu

ZAGREB/TOKIO, 9. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančićporažen je u finalu ATP turnira u Tokiju, koji se igrao za nagradnifond od 765.000 dolara. Bolji od njega bio je 98. igrač svijetaJužnoafrikanac Wesley Moodie, koji je slavio sa 1-6, 7-6 (7), 6-4.
ZAGREB/TOKIO, 9. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančić poražen je u finalu ATP turnira u Tokiju, koji se igrao za nagradni fond od 765.000 dolara. Bolji od njega bio je 98. igrač svijeta Južnoafrikanac Wesley Moodie, koji je slavio sa 1-6, 7-6 (7), 6-4.

Bio je ovo njihov drugi dvoboj. Prije dvije godine na challengeru u Surbitonu također je slavio južnoafrički tenisač.

Moodieju je ovo prvi ATP naslov u karijeri u pojedinačnaoj konkurenciji. Ove je godine dva puta igrao u polufinalu (Delray Beach i Newport), i do turnira u Tokiju to su mu bili najbolji ovosezonski rezultati. Puno je bolji u parovima. S Australcem Stephenom Hussom osvojio je ovogodišnji Wimbledon.

Ančiću je ovo bilo treće finale ove godine. U Scottsdaleu je poražen od Australca Waynea Arthursa, a u Hertogenboschu je otišao do kraja, osvojivši prvi ATP turnir u karijeri.

FINALE:

Wesley Moodie (JAR) - Mario Ančić (Hrv/5) 1-6, 7-6 (7), 6-4

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙