FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla usporava promet

ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Magla usporava promet u većem dijeluunutrašnjosti, u Slavoniji, te u Lici i Gorskom kotaru, izvijestio jejutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Magla usporava promet u većem dijelu unutrašnjosti, u Slavoniji, te u Lici i Gorskom kotaru, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Vidljivost je smanjena zbog magle na cijeloj dionici autoceste A 1 od Bosiljeva do Benkovca, na cijeloj autocesti A 2 Macelj-Zagreb (50-100m), cijelom dužinom autoceste A 3 od Bregane do Županje, na A 4 od Goričana do Ivanje Reke, na A 6 Rijeka-Zagreb od tunela Tuhobić do vijadukta Zečeva Draga, te od čvora Bosiljevo do Lučkog (150-200 m).

Promet je rijedak, a na područjima s maglom i kolnici su vlažni. Upozoravamo na zastoje na dionicama gdje traju radovi, osobito za gušćeg prometa - na zagrebačkoj obilaznici između čvora Buzin i čvora Jankomir (magla smanjuje vidljivost na 50m), te na autocesti Zagreb-Karlovac gdje se od 8. do 4. km vozi dvosmjerno, sjevernim kolnikom u smjeru Karlovca, dok u smjeru Zagreba promet teče pretjecajnim trakom.

Od danas u 7 sati do 6. listopada zbog radova će biti zatvorena dionica A 6 od čvora Delnice do čvora Oštrovica, u smjeru Rijeke. Promet prema Rijeci teći će obilazno: od Delnica-D 32, preko Gornjeg Jelenja i dalje ŽC 5061 do čvora Oštrovica.

Zbog pretraživanja minsko sumnjive površine sutra će se od 08,15 do 18,00 sati na autocesti A 3 od Novske - Okučana povremeno prekidati promet u oba smjera. Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta, a predviđeno je da će takva regulacija potrajati dva dana.

Na graničnim je prijelazima putnički promet rijedak.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙