FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ukinuta zabrana prometa za vozila teža od 3,5 tone i autobuse

ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Od 10 sati ukinuta je zabrana prometaza vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom iautobuse, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - Od 10 sati ukinuta je zabrana prometa za vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom i autobuse, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jakih bočnih udara vjetra za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle zatvoreni su dionica Jadranske magistrale D 8, od Bakra do Svete Marije Magdalene, i Paški most.

Zbog jakih bočnih udara vjetra na autocesti A1 Zagreb-Split promet teče usporeno, od Maruna do Zadra 2 i od Pirovca do Dugopolja.

Na većini cesta promet je umjerene gustoće, a u većem su dijelu unutrašnjosti kolnici mokri i skliski. Pojačan je na gradskim i međugradskim prometnicama, kao i na dionicama gdje traju radovi.

HAK upozorava na oprez zbog odrona na cestama u gorju, te duž Jadranske i Ličke magistrale.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je teretni, a na Maclju povremeno je gušći putnički promet na izlasku iz zemlje.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙