FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: I dalje jak vjetar u priobalju, ceste mokre

ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Zbog bočnih udara vjetra dionicaJadranske magistrale (D8) od Bakra do Novog Vinodolskog zatvorena jeza I. skupinu vozila: motocikle, vozila sa kamp prikolicom i autobusena kat, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Zbog bočnih udara vjetra dionica Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Novog Vinodolskog zatvorena je za I. skupinu vozila: motocikle, vozila sa kamp prikolicom i autobuse na kat, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Na autocesti, A 6, Rijeka-Zagreb od tunela Tuhobić do čvora Kikovica puše jak vjetar, dok na dionici od čvora Delnice do čvora Vrbovsko, sumaglica mjestimice smanjuje vidljivost.

U središnjoj, sjeverozapadnoj Hrvatskoj te kroz Gorski kotar i na Kvarneru kolnici su mjestimice mokri i skliski.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te duž Jadranske i Ličke magistrale.

Na A6 Rijeka-Zagreb obnavlja se kolnik na dionici Kikovica-vijadukt Melnik, pa se u smjeru Zagreba vozi jednim prometnim trakom.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici zatvoren je vozni i zaustavni trak pa se od Buzina do motela Plitvice u vrijeme gužvi promet odvija vrlo sporo.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je teretni promet na izlasku iz Hrvatske. Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

Trajekti voze prema redu vožnje nasvim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙