FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suđenje našim navijačima na Malti u petak i utorak

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Suđenje trojici hrvatskih navijača,koji nisu htjeli priznati da su bili među izazivačima nereda tijekom inakon kvalifiakcijske utakmice za Svjetsko prvenstvo Malta - Hrvatska7. rujna na stadionu Ta'Qali u La Valletti održat će se u petak 16.rujna, odnosno u utorak 20. rujna, izjavila je danas za HINA-uvoditeljica konzularnih poslova u hrvatskom veleposlanstvu u Rimu kojepokriva i Maltu Lidija Lukinić-Krajković.
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Suđenje trojici hrvatskih navijača, koji nisu htjeli priznati da su bili među izazivačima nereda tijekom i nakon kvalifiakcijske utakmice za Svjetsko prvenstvo Malta - Hrvatska 7. rujna na stadionu Ta'Qali u La Valletti održat će se u petak 16. rujna, odnosno u utorak 20. rujna, izjavila je danas za HINA-u voditeljica konzularnih poslova u hrvatskom veleposlanstvu u Rimu koje pokriva i Maltu Lidija Lukinić-Krajković.

Po njenim riječima pred sudom će se u petak prvo pojaviti Bernard Pintarić, koji uz hrvatsku ima i australsku putovnicu, a po zanimanju je broker.

U utorak, 20. rujna pred sudom će se pojaviti državljanin Bosne i Hercegovine Edis Zjajo, te konobar iz Zagreba Goran Vete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙